FAQTill startsidan

FAQ Matchblogg.com

Matchblogg.com är enbart en förmedlingssida mellan företag och bloggare. Det samarbete ni skapar med varandra ligger utanför Matchblogg.coms tjänster. 


Vilka bloggare kan bli medlemar hos Matchblogg.com

Alla bloggare är välkomna till Matchblogg.com. Oavsett intresse inom ett visst område eller storlek på bloggen så är du intressant för Matchblogg.com.  Ju mer aktiv du är som bloggare i din digitala kanal desto större intresse är du för företagarna. 

Vilka är företagen?

Alla företag är välkomna att registrera sig på Matchblogg.com. Oavsett om ditt företag är stort eller litet kan du finna intressanta bloggare som har stort intresse för dina produkter eller tjänster. Som inloggad på Matchblogg får du tillgång till alla de bloggare som valt samma intresse som dig. 

Samarbetet.

Som medlem och inloggad på Matchblogg.com matchas du med motparten som valt samma kategorier. Du får tillgång till företagets uppgifter och kontaktperson eller bloggarens uppgifter för att besöka blogg eller hemsida samt kontaktuppgifter för att kunna nå varandra på ett smidigt sätt. Tillsammans bestämmer ni hur ert samarbete skall utföras. 

Att tänka på - Marknadsföringslagen!

Dock är det bra att känna till de regler som finns gällande marknadsföringslagen. Så länge det framgår att det är marknadsföring är det ingen fara. För att vara på den säkra sidan måste bloggaren berätta om samarbetet i marknadsföringen. Läs mer i konsumenverkets guide hur marknadsföring av produkter och företag bör gå till.