Fördelar med MatchbloggTill startsidan

Alla har råd att vara medlem!

Samarbete företag och bloggare.

Fördelarna med Matchblogg.com är att vi knyter samman dig med just de människor som delar ditt intresse. Oavsett om du är företagare eller bloggare så kan ni verkligen ha användning av varann. 

För som företagare vill man alltid ha den bästa marknadsföringen och som bloggare älskar man ju att testa och skriva om nya grejor. 

Och det fina med Matchblogg är att det kostar endast 1000kr exkl moms för företag att vara medlem hos Matchblogg i ett år och det har alla råd med oavsett om man är en stor eller liten företagare. Och bloggaren kan välja mellan att betala 50kr till oss eller att länka till Matchblogg.com och få ett helt fritt medlemsår. 

Är det något vi har i detta land är det grymma bloggare som bloggar precis om allt. Så för dig som företagare finner du garanterat en bloggare som älskar just dina grejor. 

Reklam kommer ut till konsumenterna på olika sätt och det är allt från Tv till radio, flysers etc och ingen alls. Är man inte så stor företagare är det tufft att konkurrera med de stora företagen. Men hos Matchblogg.com är du precis lika stor som alla andra för hos oss kostar det bara den där tusenlappen för att nå rätt personer. 

En duktig bloggare kan ha allt från 10000-50000 besökare varje månad som delar ert intresse av produkter så tänk vad ett inlägg med en länk kan generera i besök till just din webbutik eller hemsida!

Hos Matchblogg.com har vi endast seriösa bloggare. Allt fler företag väljer att söka efter bloggare hos oss. Så är du inte medlem än, se då till att bli det redan idag.  

Är du ett företag som söker bloggare eller en bloggare som söker företag, då har ni kommit rätt!


Matchblogg.com 

Syns ni inte här gör garanterat era konkurrenter det!